Reviews

4.8/5 gebaseerd op 33 reviews

Cees de B. geplaatst 30/08/2019

Keurig op tijd en netjes verpakt

Wim P. geplaatst 13/08/2019

Ik bestel het al jaren.

Johan Van W. geplaatst 30/07/2019

Website en levering voldoen ruimschoots aan de verwachtingen

Chris F. geplaatst 15/07/2019

Fast efficient service with helpful staff

Jean-Lou R. geplaatst 19/06/2019

Verzendingen verlopen vlot.
Groetjes.

a.j.h. r. geplaatst 15/04/2019

Snelle en discrete bezorging

Harrie van K. geplaatst 13/04/2019

snelle levering en overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten

A. R. geplaatst 17/03/2019

Prima website, keurige levering in discrete enveloppe in de brievenbus

Luc Van de V. geplaatst 12/03/2019

Heel tevreden.  

arnold van l. geplaatst 07/03/2019

Top bedrijf..Top service.. gewoon top!

Guido J. geplaatst 06/03/2019

discrete levering top werk

Wim P. geplaatst 19/02/2019

De afhandeling, levering van mijn order waren deze keer rimpelloos .. perfect.

Kris M. geplaatst 17/02/2019

Ik heb geen opmerkingen. De levering is altijd discreet en redelijk snel

Leo H. geplaatst 10/02/2019

snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding.

J. W. geplaatst 29/01/2019

Doosje/verpakking kwam iets ingedeukt aan via de post!

Reactie Libidoforte : Ondanks dat we gebruik maken van 2 bubbeltjesenveloppen, kan dit incidenteel gebeuren. Indien de pillen ook kapot zijn, kunt u ze retourneren waarna u geheel kosteloos nieuwe krijgt.

Kurt J. geplaatst 28/01/2019

Goede service

Paul O. geplaatst 28/01/2019

Mijn bestelling is nog altijd niet aangekomen,ben al driemaal naar het postkantoor geweest,graag service aub ,heb nog vrienden die willen bestellen.Een reactie aub.

Reactie Libidoforte: per mail hebben we reeds gecommuniceerd dat wij u (tegen betaling van de aangetekende verzendkosten), een nieuw pakje toe zullen sturen.

Frans B. geplaatst 25/01/2019

Er was een probleem met de verzending. Dit werd nauwgezet gevolgd en zeer persoonlijk en accuraat opgelost. Super

Johan V. geplaatst 19/01/2019

Snel verzonden en ontvangen! Alles is vlot verlopen.

Suzanne R. geplaatst 18/01/2019

De levering was boven verwachting. Netjes en discreet verpakt, levering op gewenste dag en ik was mijn huisnummer blijkbaar vergeten, kreeg gelijk mail en hele snelle reactie. Top!

Jean-Lou R., geplaatst 14/01/2019

Tot op heden verloopt alles prima.

Jeroen vd P geplaatst 13/01/2019

Jeroen vd P.
Netjes snel geleverd.

Ron H. geplaatst 03/01/2019

Prima afhandeling (nadat er problemen waren met de correcte levering eerder)

AJ B. geplaatst 29/12/2018

Kan beter aangetekend verstuurd worden.

Reactie Libidoforte : Wij zullen ook deze optie mogelijk ook binnen Nederland implementeren. Nu wordt aangetekend alleen naar het buitenland als optie aangeboden.

Paul van D. geplaatst 01/11/2018

Al enige jaren trouwe klant van Libidoforte.
Naast de ervaring van de bestelling met de website, heb ik een positieve melding omtrent levering.
Normaliter heb de pillen binnen 1 werkdag in huis. Echter bij mijn laatste bestelling ging het bij PostNL mis. Na 7 werkdagen nog geen pakketje.
Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik de volgende dag al een nieuw verzonden pakketje binnen.
Complimenten voor de afhandeling! Van mij een dikke 10

Peter de V geplaatst 11/10/2018

prima volgens planning

Robert van T. geplaatst 30/09/2018

hallo,

bij aankoop en bestellen meteen een email in je account, je wordt op de hoogte gehouden van verzending, en de verzending is snel, discreet en goed verpakt. Alles prima dus!

Navin T. geplaatst 15/09/2018

Professioneel, snel en onzettend betrouwbare dienst

Michael Van den B. geplaatst 02/09/2018

Prima. Ik heb het product zelf 12 jaar geleden verkocht maar toen werd het uit de handel gehaald en nu heb ik het weer teruggevonden. Met dank en vriendelijke groet. M.VdB.

Ron H. geplaatst 27/08/2018

Prima/keurige verpakking en snelle levering

Koenraad S. geplaatst 11/08/2018

Top bedrijf...zou iets sneller geleverd mogen worden aan bekende klanten.

Reactie Libidoforte: wij sturen zowel aan bestaande als nieuwe klanten dezelfde dag (mits voor 17.00 besteld). Infomeert u ons volgende keer graag als de levering (te) lang duurt dan nemen we actie naar onze transporteur. Tevens had u gekozen voor een overboeking. Dan duurt het veelal 3 a 4 dagen voordat de zending wordt verstuurd. Bij betaling met Ideal/bankcontact /Paypal of Creditcard sturen wij direct toe.

PHAN G. geplaatst 04/08/2018

Everything ok! Quick and clean service !

marianne geplaatst 14/01/2018

Snelle en keurige levering.
Gr marianne

Weergeven 1 t/m 33 van in totaal 33
Schrijf een review
Note: HTML is not translated!

Neem contact op