Reviews

4.6/5 gebaseerd op 83 reviews

Wim P. geplaatst 13/08/2019

Ik bestel het al jaren.

Johan Van W. geplaatst 30/07/2019

Product en levering voldoen ruimschoots aan de verwachtingen

Andrea G. geplaatst 28/07/2019

The first time I tried this product I was blown away. Finally a product that met my needs. It's safe, legal and fun. Not only can it be used for dysfunctional issues but for pleasure too. I got the female version and gave it to my girlfriend to try. Great decision! Great service as well! Thank you.

Patrick S. geplaatst 22/07/2019

Très bien. La livraison a pris 2 jours ouvrables. Seul petit problème, la livraison a été réalisée alors que le tracking indiquait seulement "arrivé dans le pays". Heureusement, j'étais là! Merci

Chris F. geplaatst 15/07/2019

Fast efficient service with helpful staff

Luca M. geplaatst 13/07/2019

Improve providing faster shipping within Europe. Thanks! Product is great.

From Libidoforte : we are working on that.

Andrea G. (Italy) geplaatst 10/07/2019

Finally a product that is so accessible. Great service and product. You guys are great!

Alain C. geplaatst 29/06/2019

Het werkt erg goed! Drie dagen plezier van gehad. Geen vervelende bijwerkingen. Echt een aanrader!

Jean-Lou R. geplaatst 19/06/2019

Verzendingen verlopen vlot.
Groetjes.

JEAN-PAUL M. geplaatst 13/06/2019

all is great ... the products are very well ...thank you

MICHELE R. geplaatst 03/06/2019

The price is a little bit high but the product is very good. Shipment is satisfactory.

Wim B. geplaatst 03/06/2019

I recommend this product! The results were incredible.

Hamed H. geplaatst 08/05/2019

It came fast and on time. The effect was considerable.

Wolter B. geplaatst 08/05/2019

nog niet 100 % tevreden maar blijf het toch nog proberen had toevallig een hele stresvolle periode

Pete P. geplaatst 03/05/2019

Libidoforte is een prima product. de vrijpartij kan zo erg lang voortduren. zelfs uren na het innemen krijg ik nog een stevige erectie.

Paul van D. geplaatst 28/04/2019

Geweldige werking!

benito t. geplaatst 20/04/2019

Dit product is fantastisch zou zonde zijn dat dit ooit zal verdwijnen heeft bij mij geen enkele bijwerking en de levering is ok zeer betrouwbaar

Aron D. geplaatst 17/04/2019

Ik merk er niets van en vind het dus daardoor te duur voor geen effect.

Reactie Libidoforte: zoals per mail aan u gestuurd kunt u uw geld terug krijgen. Ook sturen we desgewenst een tweetal extra pillen toe zodat u het nogmaals kunt proberen. Neemt u het niet in vlak na een grote maaltijd of bij gebruik van veel alcohol.

a.j.h. r. geplaatst 15/04/2019

Snelle en discrete bezorging

Harrie van K. geplaatst 13/04/2019

snelle levering en overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten

JEAN-PAUL M. geplaatst 11/04/2019

All products are great !!!
and the team is willing to listen to our questions....
and very serious and obliging

Andrea G. geplaatst 26/03/2019

Great product. Efficient service and delivery.

A. R. geplaatst 17/03/2019

Prima product, keurige levering in discrete enveloppe in de brievenbus

Luc Van de V. geplaatst 12/03/2019

Heel tevreden. Op alle vlakken.

arnold van l. geplaatst 07/03/2019

Top product..Top service.. gewoon top!

Guido J. geplaatst 06/03/2019

discrete levering top werk

Jochem Z. geplaatst 04/03/2019

Beste Libidoforte,

Ik ben uitermate tevreden over uw product. Met name de erectie van mijn penis is lekker hard.
Mijn vriendin geniet hier dan ook enorm van.

Leo B. geplaatst 04/03/2019

Een goed werkende pil waar je geen recept voor nodig heb.

Paul van D. geplaatst 22/02/2019

Met libidoForte is mijn sexleven als nooit daarvoor

Wim P. geplaatst 19/02/2019

Het doet wat het beloofd te doen.
En de afhandeling, levering va mijn order waren deze keer rimpelloos .. perfect.

Sara L. geplaatst 18/02/2019

Ik ben er goed mee (erg blij)

Kris M. geplaatst 17/02/2019

Ik heb geen opmerkingen. De levering is altijd discreet en redelijk snel

Leo H. geplaatst 10/02/2019

snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding.

ALex B. geplaatst 08/02/2019

Na de lovende kritieken in de reviews heb ik ook een 2-pak gekocht in de hoop dat het bij mij ook zo goed zou uitpakken. Helaas ben ik blijkbaar één van de gebruikers waar het nauwelijks effect heeft gehad. Het kán natuurlijk zijn dat ik het eerst wat vaker moet gebruiken, maar ik vermoed dat ik op zoek moet naar andere middelen.

Reactie Libidoforte : zoals per mail besproken zullen wij u kosteloos een 2e pakje toesturen zodat u het nogmaals kunt proberen. We hebben zeer veel tevreden klanten en bieden nu graag een tweede mogelijkheid aan.

Efstratios P. geplaatst 02/02/2019

Very good product and service.

J. W. geplaatst 29/01/2019

Doosje/verpakking kwam iets ingedeukt aan via de post!

Reactie Libidoforte : Ondanks dat we gebruik maken van 2 bubbeltjesenveloppen, kan dit incidenteel gebeuren. Indien de pillen ook kapot zijn, kunt u ze retourneren waarna u geheel kosteloos nieuwe krijgt.

Kurt J. geplaatst 28/01/2019

Goed product

Paul O. geplaatst 28/01/2019

Mijn bestelling is nog altijd niet aangekomen,ben al driemaal naar het postkantoor geweest,graag service aub ,heb nog vrienden die willen bestellen.Een reactie aub.

Reactie Libidoforte: per mail hebben we reeds gecommuniceerd dat wij u (tegen betaling van de aangetekende verzendkosten), een nieuw pakje toe zullen sturen.

Frans B. geplaatst 25/01/2019

Er was een probleem met de verzending. Dit werd nauwgezet gevolgd en zeer persoonlijk en accuraat opgelost. Super

Johan V. geplaatst 19/01/2019

Snel verzonden en ontvangen! Alles is vlot verlopen.

Suzanne R. geplaatst 18/01/2019

De Libidofemme voldoet aan de verwachting en levering was boven verwachting. Netjes en discreet verpakt, levering op gewenste dag en ik was mijn huisnummer blijkbaar vergeten, kreeg gelijk mail en hele snelle reactie. Top!

M. de G. geplaatst 17/01/2019

ik ben zeer tevreden over de libidoforte, omdat het tenopzichte van bv viagra en andere erectie verhogende middelen, een fijn gevoel geeft. Geen last van hoofdpijnen, geen opgefokt gevoel ,geen vieze zweetgeur,geen vuurrood hoofd ,geen piepende oren. Met de libidoforte blijft de erectie lang staan. De penis is dan stevig en aangenaam hard. Zonder het vervelende gevoel dat de penis in erectie pijn gaat doen. Wat ook opvalt is dat met libidoforte de sex drive nog een aantal dagen blijft aanhouden. Zonder de al eerder vernoemde klachten van andere erectie verhogende middelen. Dus kortom, ik en ook mijn vrouw zijn heel blij met Libidoforte.

Wim P. geplaatst 17/01/2019

Heel simpel .. het doet wat het beloofd te doen ...

Jean-Lou R., geplaatst 14/01/2019

Tot op heden verloopt alles prima.

Jeroen vd P geplaatst 13/01/2019

Jeroen vd P., 14-01-2019
Netjes snel geleverd. Maar werkte bij mij niet.

Reactie LF: zoals per mail gecommuniceerd hebben wij u een herzending of geld retour aangeboden. En heeft u voor het laatste gekozen. Wij willen onze service hoog houden.

Ron H. geplaatst 03/01/2019

Prima afhandeling (nadat er problemen waren met de correcte levering eerder)

Paul van D. geplaatst 31/12/2018

Libido Forte geeft een regelrechte impuls aan je sexleven

AJ B. geplaatst 29/12/2018

Kan beter aangetekend verstuurd worden.

Reactie Libidoforte : Wij zullen ook deze optie mogelijk ook binnen Nederland implementeren. Nu wordt aangetekend alleen naar het buitenland als optie aangeboden.

Stefano C. geplaatst 17/12/2018

The product is very good but I did not received yet my last order.

Comment Libidoforte : As per mail discussed you have got it by now.

Hans S. geplaatst 17/12/2018

Wij hebben als ouder stel (60+) Libidoforte on Libidofemme besteld wat snel als een brievenbuspakketje geleverd is.
Prettig is dat ik als oudere man een harde erectie krijg, dit middel werkt erg goed. In combinatie met een penisring zelfs keihard en aanzienlijk dikkere penis. Mijn partner zegt weinig te merken van de Femme capsule, wel is zij veel natter wat prettiger is, geen verstoring door hulpmiddeltjes tijdens het vrijen en dat gedurende langere tijd. Voor mij is het heerlijk vrijen zonder verslapping van de penis. Kortom, een goed product.

Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 83
Schrijf een review
Note: HTML is not translated!

Neem contact op